Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 79€

Ψώνισε & Κέρδισε! >>>

Τηλ. Παραγγελίες 210 490 2648 - 698 512 6008

Πολιτική Επιστροφών

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που παραγγείλατε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, και να το αντικαταστήσετε με οποιοδήποτε άλλο προϊόν της αρεσκείας σας ή να ζητήσετε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας.

Αλλαγή
Οι αλλαγές γίνονται με την υπηρεσία " Χέρι με χέρι" της Γενικής Ταχυδρομικής, χρεώνονται με βάση τις χρεώσεις μας στην Γενική Ταχυδρομική και επιβαρύνουν τον πελάτη.Για τα μικρά δέματα η χρέωση είναι 3€ και για τα μεγάλα δέματα -που στο κατάστημα μας αφορούν βαλίτσες & τροχήλατα σακβουαγιάζ- η χρέωση είναι 5€. Οι αλλαγές και επιστροφές για Κύπρο επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον πελάτη.Μπορείτε να ζητήσετε να σας στείλουμε το ίδιο προϊόν σε διαφορετικό χρώμα ή να το αντικαταστήσουμε με οποιοδήποτε άλλο από την ιστοσελίδα μας. Επιπλέον, σε περίπτωση που λάβατε ελαττωματικό ή λανθασμένο κωδικό μπορούμε να σας το αντικαταστήσουμε με τον ίδιο ή το σωστό χωρίς καμία χρέωση.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα αντικείμενα να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να βρίσκονται στην αρχική τους άριστη κατάσταση και συσκευασία και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες κλπ. Επίσης θα πρέπει να συνοδεύονται απ’ όλα τα παραστατικά πώλησης.

Επιστροφή
Μπορείτε να ζητήσετε να επιστρέψετε το προϊόν που παραγγείλατε και να σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας πίσω. Στην προκειμένη περίπτωση μας δίνετε το λογαριασμό της τράπεζας σας και εντός 20 εργάσιμων ημερών γίνετε η επιστροφή των χρημάτων σας. Βασική προϋπόθεση για την επιστροφή των χρημάτων σας είναι να επιστραφεί το προϊόν πίσω σε εμάς στην αρχική του άριστη κατάσταση.

Τα προϊόντα που αποστέλλονται έχουν ήδη ελεγχθεί για πιθανά ελαττώματα ή ελλείψεις για την αποφυγή άσκοπων επιστροφών. Επίσης στο φωτογραφικό υλικό οι παρεκκλίσεις των χρωμάτων είναι από ελάχιστες έως μηδενικές, για να ξέρετε τι χρώμα θα παραλάβετε, με την προϋπόθεση ότι στην οθόνη σας δεν έχουν πειραχτεί οι στάνταρ ρυθμίσεις. Σε περίοδο εκπτώσεων στην αλλαγή, θα ισχύει η τιμή του προϊόντος που παραλαμβάνουμε και η τιμή του προϊόντος που θα αποστέλλουμε, την ημέρα της παραλαβής μας από εσάς. (επειδή οι τιμές αλλάζουν συχνά).

Η Επιστροφή ή αλλαγή προϊόντος γίνεται μόνο μετά από επικοινωνία με το bazaropolis.gr, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα

Επικοινωνείτε μαζί μας στο 210-4902648 ή μέσω e-mail: info@bazaropolis.gr ή συμπληρώνετε τη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δηλώνοντας το αίτημά σας. Μας δίνετε τον Αριθμό της Παραγγελίας σας και εξηγείτε τον λόγο για τον οποίον επιθυμείτε να γίνει επιστροφή ή αλλαγή.
Δίνουμε εντολή στην courier να παραλάβει το προϊόν από τον χώρο σας ή εναλλακτικά μπορείτε να το παραδώσετε εσείς στο πιο κοντινό σας κατάστημα. Μόλις επιστρέψει το προϊόν πίσω σε εμάς στέλνουμε κατευθείαν το καινούριο(εάν πρόκειται για αλλαγή) ή τα χρήματα σας (εάν πρόκειται για επιστροφή).
Η αλλαγή ή η επιστροφή γίνετε με την δική μας εταιρία Courier και αναλαμβάνουμε εξ'ολοκλήρου τα έξοδα της μεταφοράς.