Δωρεάν Μεταφορικά άνω των 79€

Ψώνισε & Κέρδισε! >>>

Τηλ. Παραγγελίες 210 490 2648 - 698 512 6008

Η Επιχείρηση

Μία φορά και έναν καιρό....

....Στα μέσα της δεκαετίας του 80', ένας πολυμήχανος τεχνίτης ξεκινάει μια μικρή βιοτεχνία δέρματος με μόνα του εφόδια, το μεράκι και την εμπείρια από τους πιο εξιδικευμένους τεχνίτες εκείνης της εποχής. Με στόχο τη χονδρική πώληση και κυρίαρχο προϊόν τη δερμάτινη χειροποίητη ζώνη, η μικρή βιοτεχνία σύντομα μεγάλωσε με σταθερούς πελάτες, κατασκευαστές και καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Μετά τη μεγάλη εμπορική επιτυχία, η βιοτεχνία δερμάτινων ειδών με την επωνυμία : Ανδρεάδης Φώτιος, κατασκευάζει τις πρώτες επαγγελματικές τσάντες. Εμπνευσμένος από τις ιταλικές δημιουργίες της εποχής και σε συνδυασμό με την τεχνική του στις δερμάτινες κατασκευές, ο δημιουργός φέρνει στην ελληνική αγορά μία μοναδική, σε σχεδιασμό και αντοχή, τσάντα με την διακριτική επωνυμία '' EXECUTIVE ''.

Το 1993, η επιχείρηση μετά από μια επιτυχημένη πορεία στη χονδρική πώληση και με την εδραίωση της πλέον στην ελληνική αγορά περνάει και στο λιανικό εμπόριο με τη δημιουργία ενός καταστήματος στη Νίκαια του Πειραιά. Με μια τεράστια ποικιλία από δερμάτινα χειροποίητα είδη όπως τσάντες, ανδρικές και γυναικείες, ζώνες και πορτοφόλια αλλά και επώνυμα προιόντα κερδίζει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Ο λόγος ; Η φιλοσοφία του ιδρυτή της, να δημιουργήσουμε ένα κλίμα εμπιστοσύνης προσφέροντας τη καλύτερη ποιότητα στη χαμηλότερη τιμή. Σύντομα η επιχείρηση πρόσθεσε στη ποικιλία της, είδη ταξιδίου όπως βαλίτσες και αποσκευές, τσάντες πλάτης, τσάντες γενικής χρήσης καθιστώντας την ένα μεγάλος κέντρο δέρματος και τσάντας. Με τη πάροδο των ετών, η κατασκευή μειώθηκε και αυξήθηκαν οι συνεργασίες με τους καλύτερους οίκους πάντα με την ίδια φιλοσοφία του ιδρυτή της επιχείρησης.

Δέκα χρόνια μετά από την δημιουργία του πρώτου καταστήματος μας, η επιχείρηση εμπλουτίζεται από τις ανάγκες της σύχρονης εποχής, κατασκευάζοντας το ηλεκτρονικό της κατάστημα με την επωνυμία : Bazaropolis.gr. Το Bazaropolis.gr με εφόδια την φιλοσοφία της καλύτερης ποιότητας στη χαμηλότερη τιμή και τον οικογενιακό της χαρακτήρα, σας προσφέρει μια αχανή ποικιλία προιόντων και μπορεί να εξυπηρετήσει ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της χώρας άμεσα και έυκολα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, να εκφράσετε τις απορίες σας και τους προβληματισμους σας. Η όμαδα που πλαισιώνει το Bazaropolis.gr φέρνει τη νοοτροπία της μικρής επιχείρησης στην οθόνη του υπολογιστή σας ή του κινητού σας τηλεφώνου, έτοιμη να καλύψει οποιαδήποτε διευκρίνηση παρουσιαστεί.