Τώρα Πληρώνεις όπως σε βολεύει με Klarna Payment Badge !

Ψώνισε & Κέρδισε! >>>

Τηλ. Παραγγελίες 210 490 2648 - 698 512 6008
-12%
badge
CHESTERFIELD

Δερμάτινο σακίδιο πλάτης Chesterfield Larsson C58.033800 Μαύρο

Σε απόθεμα
Κωδικός προϊόντος:
Chesterfield C58.033800-Black

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: Μήκος: 33cm | Πλάτος: 13cm | Ύψος: 40cm

212,00 € 240,00 €
Χρώμα:
Μαύρο
Λίστα Επιθυμιών
>>>
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Δερμάτινο σακίδιο πλάτης Chesterfield Larsson C58.0338

Αυτό το δερμάτινο σακίδιο είναι ο τέλειος σύντροφος στην καθημερινότητα σας . Με τις προσεγμένες θήκες και τον ευρύχωρο σχεδιασμό του, μπορείτε να κρατάτε όλα τα υπάρχοντά σας οργανωμένα και ασφαλή είτε πηγαίνετε στη δουλειά, στο σχολείο ή μια μέρα έξω είναι η ιδανική επιλογή.
Διαθέτει μια κοντή λαβή για το κρέμασμα ή τη μεταφορά του σακιδίου. Επιπλέον, η τσάντα διαθέτει δύο ενισχυμένους και ρυθμιζόμενους ιμάντες ώμου για βέλτιστη άνεση μεταφοράς. Η κύρια θήκη κλείνει με κούμπωμα και φερμουάρ, με το φερμουάρ να φτάνει μέχρι κάτω στη δεξιά πλευρά της τσάντας για ευρύ άνοιγμα και εύκολη πρόσβαση. Στο εσωτερικό, θα βρείτε ένα organizer για τρία στυλό, τέσσερις κάρτες, ένα τηλέφωνο και μια επιπλέον τσέπη με φερμουάρ για αντικείμενα όπως ακουστικά και κλειδιά. Η ενισχυμένη θήκη για φορητούς υπολογιστές φιλοξενεί φορητούς υπολογιστές έως 15 ίντσες και υπάρχει επίσης άφθονος χώρος για έγγραφα, μεσημεριανό γεύμα, μπουκάλι νερό και πολλά άλλα. Η τσάντα έχει επιπλέον τσέπες με φερμουάρ τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του δερμάτινου σακιδίου είναι:

Κοντή λαβή και ρυθμιζόμενοι, ενισχυμένοι ιμάντες ώμου.
Ευρύχωρη κύρια θήκη με εύκολη πρόσβαση.
Πολλαπλές τσέπες αποθήκευσης.
Ενισχυμένη θήκη για φορητούς υπολογιστές έως 15 ίντσες.
Έξτρα τσέπες με φερμουάρ μπροστά και πίσω.
Αυτό το προϊόν είναι κατασκευασμένο από δέρμα Cow Wax Pull Up, είναι ο πιο συχνά χρησιμοποιούμενος τύπος δέρματος λόγω του όμορφου εφέ του. Είναι γνωστό για την λεία, απαλή υφή του με βαθύ, πλούσιο χρώμα. Πώς φτιάχνεται αυτό; Μετά το πάτημα, το δέρμα χρωματίζεται χειροκίνητα με φυσικά έλαια και κεριά αντί για βαφές και χρωστικές. Αυτό το απαλό φινίρισμα διασφαλίζει ότι αυτές οι χρωστικές δεν κάθονται στην επιφάνεια αλλά διεισδύουν στους πόρους, με αποτέλεσμα μια φυσική εμφάνιση. Κερώνοντας το δέρμα αντί να το ψεκάζουμε, δημιουργήσαμε ένα προϊόν υψηλής αντοχής που διατηρεί την ποιότητα και το χρώμα του για χρόνια.
Μπορείτε εύκολα να συντηρήσετε αυτήν την τσάντα με κερί για δέρματα που διαθέτει ειδικά η εταιρεία Chesterfield.

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: Μήκος: 33cm | Πλάτος: 13cm | Ύψος: 40cm

εικόνα περιγραφής προϊόντος